Over ons

“Uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring”

Bewindvoerderskantoor Walter is een dynamisch en onafhankelijk bureau voor professionele bewindvoering. Door onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring is Bewindvoerderskantoor Walter inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van: bewindvoering en budgetbeheer.

 

Wij helpen meerderjarige mensen die in financieel of persoonlijk opzicht niet (geheel) voor zichzelf kunnen zorgen. Denk bij deze laatste categorie aan verstandelijk gehandicapten, psychiatrische patiënten, Alzheimerpatiënten óf mensen met een verslaving.

 

Bewindvoerderskantoor Walter is, sinds de oprichting in 2012, uitgegroeid tot een volwaardig, betrouwbaar en professioneel kantoor op het gebied van belangenbehartiging en wettelijke vertegenwoordiging. Onze vakkundige, ervaren medewerkers zijn van alle markten thuis: van de zorg en vertegenwoordiging van mensen met een psychiatrische aandoening, tot verslaafden, mensen met een verstandelijke beperking, een strafblad et cetera.

 

Betrouwbaar, persoonlijk en professioneel

Door onze jarenlange ervaring en expertise, weet Bewindvoerderskantoor Walter als geen ander waar de (verborgen) behoeftes liggen. Door onze effectieve werkwijze en persoonlijk contact, creëren we betrokkenheid en leggen we binnen no time de vinger op de zere plek. Om vervolgens op passende, integere wijze, een adequate oplossing te bieden.

 

Bewindvoerderskantoor Walter kenmerkt zich door het feit dat wij werken met korte lijnen, geen wachttijden en direct persoonlijk contact. Wij weten als geen ander hoe het voelt om van het kastje naar de muur gestuurd te worden. En dat het niet makkelijk is voor u.